Online Abonnement

Live online lessen Zhineng Qigong, lesvideo’s en achtergrondinformatie. Met een cursus zelfhealing, de bewegingserie ‘Body Core Improvement’ en iedere twee maanden nieuwe videolessen.

3-maanden programma

In 3 maanden van persoonlijke tegenslag naar herstelde energie, vitaliteit en innerlijke rust. Zodat je weer plezier en succes ervaart in je persoonlijke èn professionele leven.

Healing

Wanneer je een schok hebt te verwerken, van ziekte, verlies, burnout en emotionele disbalans, kun je wel een steuntje gebruiken. Healing brengt je in contact met jouw innerlijke bronnen van rust en vertrouwen.

Zhineng Qigong les

Werken aan herstel, vitaliteit en een basis van rust en vertrouwen in jezelf. In Zhineng Qigong lessen komt het aan bod in zachte meditatieve beweging en visualisatie.

Meditatie Den Haag

Een wekelijks moment om de geest tot rust te brengen. Gezamenlijke meditatie ondersteunt je in je intentie om stil te worden en werkt verdiepend.

Workshop & Retraite

Diverse workshops, programma’s en retraites om dieper te gaan. Vaak in samenwerking met anderen. Oa detoxretraite voor vrouwen en 2-daagse ‘terug naar jezelf’.