Online Abonnement

Live online lessen Zhineng Qigong, lesvideo’s en achtergrondinformatie. Met een cursus zelfhealing, de bewegingserie ‘Body Core Improvement’ en iedere twee maanden nieuwe videolessen.

Zhineng Qigong les

Werken aan herstel, vitaliteit en een basis van rust en vertrouwen in jezelf. In Zhineng Qigong lessen komt het aan bod in zachte meditatieve beweging en visualisatie. Lessen in Den Haag en Rhenen.

Eén op één

Geef je de voorkeur aan privéles? Om verder te verdiepen of omdat groepslessen op dit moment niet mogelijk voor je zijn? Ik geef online privéles Qigong. Ook kun je terecht voor Healing en Sedona Coaching. Want voor een optimale balans werk je met lichaam èn geest.

Workshop & Retraite

In de loop van het jaar organiseer ik regelmatig workshops en retraites. Zowel mijn eigen programma’s als in samenwerking met anderen.

  • In Qi Friends nodigen we Zhineng Qigong trainers van Nederlandse èn Chineze bodem uit. Voor workshops en training, maar ook voor een schitterende China reis van 23 mei tot 6 juni 2019.
  • In Ruimte in Zijn werk ik samen met Jeanine van Weert. Jeanine werkt veel met klank en stem. We bieden weekendretraites om dichter bij jezelf te komen. Met gevarieerde, laagdrempelige programma’s.
  • In het voorjaar ben je van harte welkom bij de Detoxretraite voor Vrouwen in de Belgische Ardennen.