fbpx
Selecteer een pagina
Wabke

Hallo, mijn naam is Wabke en ik nodig je van harte uit voor een wat lichter leven. Wat ik daarvoor met name met je wil delen is de rust, kracht, ruimte, wijsheid en vreugde die Qigong beoefening je kan geven. Dit doe ik in:

  • de gratis online ochtendlessen van maandag t/m vrijdag,
  • groepslessen in Den Haag,
  • privĂ© lessen (online of in Den Haag)
  • en in samenwerking van Qi Friends organiseren we regelmatig programma’s met Chinese Qigong masters.

Maar vooral hoop ik dat je in deze lessen en op deze website, inspiratie vindt die je steunt in jouw weg naar groter Wel-Zijn – fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel.

Mocht je vragen hebben, stuur me dan een berichtje.

Hartelijke groet,

Wabke

Aanbod

Wil jij graag meer rust en helderheid van geest en een gezonde fysieke balans en vitale energie? Ik weet hoe lastig het kan zijn om de motivatie op te brengen en jezelf aan je voornemens te houden. Wanneer we het samen doen, wordt het gemakkelijker en kun je ontdekken wat voor jou goed werkt.

Gratis online ochtendlessen

Van maandag t/m vrijdag bied ik gratis online lessen aan van 20 minuten. Een prettige manier om je dag te beginnen en door de regelmaat zul je merken dat je er steeds meer baat bij hebt, ook gedurende de rest van de dag.

Wil je meedoen? Schrijf je in op mijn maandelijkse nieuwsbrief (je kunt altijd weer opzeggen) en je ontvangt direct alle gegevens.

morning qigong

Qigongles Den Haag

Op woensdag- en vrijdagochtend verzorg ik Qigonglessen in De Bonenrank in Den Haag. In de lessen is zowel aandacht voor meditatieve energetische oefeningen (zittend) als oefeningen waarbij je meer in beweging komt. De basis is Zhineng Qigong, met onder meer La Qi, Lift Qi Up Pour Qi Down en de Body Core Movement series.

Alle praktische informatie over deze lessen vind je op de website van Qi Friends.

Wabke Bouman

Individuele Lessen & Begeleiding

Wanneer je specifieke klachten of uitdagingen hebt, kan het prettig zijn wat dieper op de materie in te gaan. In de individuele lessen & begeleiding gaan we samen op onderzoek om te zien hoe je jouw self-healing capaciteiten kunt versterken en je groter WelZijn kunt ervaren.

In deze lessen put ik met name uit de lessen van teacher Ning waarin we uit gaan van het herstel van de energiebalans in de organen als basis voor een gezonde qi-stroom in je hele lichaam.

Wil je meer weten? Neem dan contact met me op.

Workshops, retraites en Chinese teachers

Met enige regelmaat organiseer ik workshops, webinars, online cursussen en retraites. Soms verzorg ik daarbij zelf de inhoud, maar ook zijn er programma’s met Chinese Qigong teachers/masters, leraren uit Nederland die zich in een specifiek onderwerp hebben verdiept of andere inspirerende mensen/teachers.

Deze programma’s organiseer ik met name binnen Qi Friends.

Mediatie Den Haag

Asha Meditatie in Den Haag

Vanwege Covid-19 zijn de Asha Meditaties in 2020 tijdelijk gestaakt. Plan is om deze in 2021, zodra dat mogelijk is, weer op te pakken.

Meer informatie over Asha Meditatie vind je hier.