fbpx
Selecteer een pagina

Online abonnement Gezondheid en Geluk van Binnenuit

Online Zhineng Qigong

​Zoek je naar meer harmonie, ruimte en lichtheid in je leven? Dan is het zaak om lichaam en geest samen te brengen. Wanneer je lichaam ontspant en je geest focust, vallen de dingen als vanzelf op hun plaats. Dan ontdek je dat alles wat je zoekt al lang in je zit. ​Wanneer je hart weer thuis is, verandert je leven. 

​Om dit te bereiken werk ik graag met Qigong. Gong betekent ‘beoefening’ en Qi staat voor levenskracht en energie. Het werkt met zachte bewegingen en het focussen van de geest. Maar ook nodigt het uit je hart te openen, afscheid te nemen van oude (geblokkeerde) energie en je middelpunt te verleggen naar de helderheid en lichtheid die je ook bent.  

Wat dit online abonnement je brengt

 • ​Activeert het zelfherstellend vermogen, zodat het lichaam en de geest zich kunnen richten naar de natuurlijke staat van gezondheid.
 • ​Gedachten komen tot rust en er treedt ontspanning op.
 • Je kunt beter omgaan met alle prikkels die je dagelijks te verwerken krijgt en bent daardoor een plezieriger mens voor jezelf èn voor de mensen om je heen.
 • ​Je vertrouwen groeit en je krijgt meer vreugde in het leven
 • ​Je kunt genieten van kleine dingen en net zo goed van grote successen
 • Het geeft veerkracht, vitaliteit en vreugde
 • ​Je ervaart meer innerlijke rust en vrede

In dit abonnement breng ik de beste methoden van bewustzijnsontwikkeling en activeren van het zelfherstellend vermogen samen in één pakket

Zhineng Qigong Den HaagWabkeki principes geven energie en rustDe basis ligt in Zhineng Qigong, omdat het praktisch en effectief werkt. De zachte bewegingen zijn geschikt voor iedere conditie​ van je lichaam. Er zijn zittende èn staande oefeningen. En je ontwikkelt een krachtige samenwerking ​tussen lichaam en geest .Ik maak ook graag gebruik van de Sedona methode om alles waar we moeite mee hebben langzaamaan los te laten en zo steeds meer ruimte in jezelf te ervaren. En meer.Alles gericht op het op één lijn brengen van body, mind, soul en spirit. Zodat je weer gaat vertrouwen in het leven zelf en daar jouw meest optimale koers in vindt. Voor een herstelde harmonie waarin je innerlijke rust ervaart èn je energie vrij stroomt. Waarin je in flow bent met het leven.Want echt…..wij zijn tot zoveel meer in staat dan we zelf vaak geloven!Ik nodig je van harte uit dit zelf te ervaren.Wat je krijgt:

 • ​Onbeperkt toegang tot de ledenomgeving van Wabke.nl. Met cursussen, meditaties en lessen. Oa:
 • Basiscursus Zhineng Qigong voor Zelfhealing
 • Body Core Improvement Methode
 • Nek & Schouderoefeningen
 • ​Regelmatig nieuw lesmateriaal
 • ​5 ochtenden per week om 8 uur een live les of meditatie van ongeveer 20 minuten. De opname kun je naderhand ook terug kijken. 

Veel gestelde vragen

​Voor wie is dit geschikt?

​Wanneer jouw overtuiging is dat alleen dat wat je ziet en aan kunt raken het enige is wat er bestaat – en je die overtuiging graag vast blijft houden – dan kan ik niets voor je betekenen. Ik houd niet van zweverig gedoe en maak het zo praktisch mogelijk. Maar het blijft een holistische visie. ​Uitgangspunt is dat lichaam en geest nauw samenwerken en je ook nauw verbonden bent met de wereld om je heen. Weet je het nog niet zeker? Probeer dan gerust eerst met de gratis minitraining.  

Kan ik het eerst eens uitproberen?

​Ben je nieuwsgierig, maar heb je ook nog wat twijfel? Probeer het dan gewoon eerst een maandje uit. Je kunt aan het eind van de maand gewoon weer opzeggen. Of misschien verleng je dan direct wel naar een half jaar.

​Hoe gaat de betaling?

​Na je inschrijving ontvang je direct de eerste factuur. Je betaalt deze eenvoudig met Ideal in een beveiligde webomgeving die zorg draagt voor bescherming van jouw gegevens. Na afloop van jouw betalingstermijn ontvang je automatisch de nieuwe factuur en kun je wederom met Ideal betalen. Wel zo prettig als het veilig is. 

​Ik ben niet heel handig met computers…?

​De online omgeving heb ik zo eenvoudig en overzichtelijk mogelijk ingericht. ​Als je op deze website al zover gekomen bent dat je deze tekst leest, hoef je je nergens zorgen over te maken. Het enige dat je hoeft te onthouden is je gebruikersnaam en wachtwoord. ​Er zijn je al heel wat mensen voor gegaan die geloofden dat iedere druk op de knop een computer geheel kan laten crashen. Ook zij hebben het overleefd en genieten nu van het abonnement. Bovendien kan ik je altijd assisteren voor het geval je het de eerste keer toch wat spannend vindt. Als je daar prijs op stelt plannen we daar gewoon een afspraak voor in. 

​Wil je mee doen? Stuur me dan alsjeblieft even een mail:

Je voornaamE-mailBerichtSend message