fbpx

Gratis minitraining Gezondheid & Geluk van Binnenuit

GRATIS 4-DAAGSE MINITRAINING​Voor rust en ruimte in lichaam en geestOntdek praktische handvatten om gezondheid en geluk te ervaren. Door je hart te openen en je geest stil te laten worden. Door bewuste beweging en het vrij laten stromen van je energie. Breng Body, Mind, Soul en Spirit op één lijn en alles waar je naar verlangt blijkt binnen handbereik. Daar kun je nu direct mee beginnen. Met deze minitraining. Schrijf je in en ontvang:

  • ​een ebook boordevol informatie en tips
  • ​meditatie voor ontspanning en rust
  • ​oefening om meer vreugde in je leven ​toe te laten
  • ​oefening die de energie in je hele lichaam weer vrij laat stromen

VoornaamE-mailadres  Hiermee geef ik akkoord voor het toesturen van de gratis training en om mij op de hoogte te houden. Uitschrijven is mogelijk op ieder moment.   Ik ga akkoord met het privacyreglementSTUUR MIJ DE GRATIS TRAININGdit veld niet invullen s.v.p.[tcb-script type=”text/javascript”]function checkSUBSCR_1532865343380(form) {var missing = false;var avg = false;var missingFields = ”;for (i=0; i<form.elements.length; i++) {if (form.elements[i].name === ‘relation_email’) {if (form.elements[i].value === ”) {missing = true;missingFields = missingFields + ‘nE-mailadres’;}}}if (missing) {alert(‘De onderstaande velden moeten zijn ingevuld:n’ + missingFields);return false;}if (!form.elements[“relation_avg1”].checked) {alert(‘Er is geen toestemming gegeven’);return false;}if (!form.elements[“relation_avg2”].checked) {alert(‘Er is geen toestemming gegeven’);return false;}return true;}[/tcb-script]

​Wat anderen over deze training zeggen:

quote-left

​Dankjewel voor het toesturen van de minitraining. Ik vind dat je een heel natuurlijke manier hebt van presenteren, geen verheven gedoe. Ik mediteer ‘s morgens meestal een kwartier, gewoon Zen, op m’n kussentje en tot 10 tellen.Daar heb ik nu voor de eerste ruim 10 minuten je ontspanningsoefening ingelast. Heerlijk! Daarna doe ik de resterende tijd de glimlach-oefening met de spiegel, ook heerlijk. Dankjewel!

quote-right

​Kees

quote-left

Dank je wel voor de ontspanningsoefening die je me opstuurde.Na de lunch ben ik er rustig voor gaan zitten op mijn stoel. Gewoon heerlijk deze allround ontspanningsoefening.Kan je heel goed integreren in je dagritme.

Trouwens, jij hebt een heldere rustige stem.De intonatie die je gebruikt maakt jeontspanningsoefening zo duidelijk voor het moment. Gewoon heerlijk……

quote-right

​Maud

quote-left

​De tijd vloog om. En tranen. Maar zag ook een mooie blik in de ogen.

quote-right

​Marrit