fbpx
Selecteer een pagina

Gratis Qigong Ochtendlessen (online)

Wil jij iedere nieuwe (werk)dag lekker opstarten?

Qigong is een eeuwenoude Chinese gezondheidsleer waarin rust en beweging in elkaar overvloeien. Het brengt je geest tot rust en het zet je lichaam op heel zachte wijze in beweging. Dat brengt ontspanning, focus en helderheid. Het is een heerlijke manier om je dag te beginnen.

Vandaar dat ik je van harte uitnodig om mee te doen met de gratis Qigong Ochtendlessen:

  • van maandag t/m vrijdag
  • om 8.00 uur
  • maximaal 20 minuten

De lessen zijn afwisselend en de ene keer meer meditatief en een andere keer juist meer beweging. Op maandag en woensdag doen we zittende meditatie of beweging. De andere dagen is de uitgangspositie staand.

De lessen zijn geschikt voor alle leeftijden en lichamelijke condities.

Ik wil je even bedanken voor de lessen iedere morgen.
De eerste dagen was het nieuw en leuk gaf het een boost zeg maar.
Begin vorige week was er wat weerstand, maar nu begint het zich al in mijn systeem te verankeren. Bijna een fysiek verlangen s morgens. Het is fijn te ervaren dat 15 minuten al zoveel doet!
Nogmaals hartelijk dank!!

Lieve groet,
Marianne

Hoe je meedoet met deze online Qigong lessen

Aansluiten op deze Qigong ochtendlessen werkt heel eenvoudig. Het enige wat je hoeft te doen is op het moment dat de les begint de volgende link aanklikken:

https://zoom.us/j/465512527

Wanneer je nog niet eerder met Zoom hebt gewerkt, wordt dit eerst geinstalleerd op je computer / tablet/ mobiel, daarna kun je gewoon weer diezelfde link klikken om de live uitzending bij te wonen.

Qigong is de kunst van het verfijnen en beheren van levensenergie. Daarmee creëer je een gezonde balans op fysiek èn psycho-emotioneel niveau. Het is een eeuwenoude zelfzorg methode die je inzet om je gezondheid goed te houden en te bevorderen.

Om er de voordelen van te ervaren is het allerbelangrijkst om het te doen. Vandaar dat ik je graag uitnodig voor mijn gratis online Qigong ochtendlessen en de lessen die ik verzorg in Den Haag.

Heb je specifieke vragen of is je situatie niet geschikt om aan te sluiten bij de standaard groepslessen? Neem dan contact met me op.