De grootste healer ben jezelf, maar wanneer je een schok hebt te verwerken, van ziekte, verlies, burnout en emotionele disbalans, kun je wel een steuntje gebruiken.

Healing brengt je in contact met jouw innerlijke bronnen van rust en vertrouwen. Zodat je kunt herstellen van binnenuit. De nieuwe balans werkt door in geest èn lichaam.

Tijdens de healing vraag ik je om te gaan liggen en als je dat liever hebt, kun je ook blijven zitten. Met een korte geleide meditatie, nodig ik je uit te ontspannen. Vervolgens hoef je niets te doen. Zelfs als je in slaap valt is dat prima.

Afhankelijk van jouw vraag en wens geef ik Soul Healing (op sjamanistische basis) of Qi Therapie (vanuit Zhineng Qigong).

In Soul Healing helpen de geluiden van drum, ratel en chant je om in jezelf af te dalen en alles wat je tegenhoudt om jouw volledige potentieel te leven even los te laten. Gevoelens en emoties kunnen zo tot rust komen en je ontdekt dat jij in de kern helder bent en eigenlijk precies weet wat goed voor je is, zelfs al kun je het niet goed verwoorden. Vanuit die kern ontstaat een herstelde balans en wordt helder waar jij je aandacht verder op wilt richten.

Qi therapie of qigong healing is erop gericht de energie (qi) aan te vullen en door te laten stromen. Dit brengt een nieuw evenwicht in je lichaam en activeert het zelfherstellend vermogen. Zo kunnen ziekte en klachten verminderen. In deze sessies krijg je ook gericht advies over wat je zelf kunt doen om jouw lichaam te ondersteunen op zijn weg naar herstel van optimale gezondheid.

Per sessie: 50 euro