fbpx
Selecteer een pagina

Herstel van MS, diabetes en osteoporose?

Klinkt het te goed om waar te zijn? Herstel van kanker, van MS, van Parkinson….dat is toch een fabeltje?

In een training met Zhineng Qigong Master Liu in China vertelde hij veel verhalen van mensen die met Zhineng Qigong hersteld waren van ziekte. En dan geen lichte klachten, maar echt serieuze. Van nierstenen tot kanker en van reuma tot Parkinson. En toch…

Alhoewel geen enkele twijfel over zijn oprechtheid, bleef het ver weg. Zijn verhalen hadden betrekking op Chinezen. Of op gebeurtenissen van twintig jaar geleden. En zelfs al ging het over iemand in Duitsland; werkelijk geloven dat het ook voor mij en mijn vrienden en familie geldt, is dan toch wat anders!?

Tot ik een Zhineng retraite met master Jiangshe in Duitsland bijwoonde.

Op een ochtend werd aangekondigd dat ’s middags iemand zijn healing verhaal zou komen vertellen. Een man die zichzelf genezen had met Zhineng Qigong.

Na de middagpauze kwam ik terug in de zaal en zag daar een nieuwe deelnemer. Een man van in de 40 die gezellig stond te kletsen met wat mensen. Blijkbaar was hij al eerder geweest. Hoe meer zielen hoe meer vreugd.

Maar ach natuurlijk! Dat is Andreas!

De man die een jaar daarvoor nog voor 90% invalide was, al bijna een 8 scoorde op de schaal van 0 tot 10 in MS (en bij 10 ben je dood) en bovendien flink last had van suikerziekte en osteoporose.

En daar stond hij! Gezond, levendig en vol energie.

Toen hij zijn verhaal begon te vertellen, werd snel helder dat herstel echt mogelijk is. Voor iedereen!

Een jaar eerder was Andreas bij de retraite terecht gekomen nadat zijn vriendin thuis was gekomen met een folder en daarbij zei ‘ik heb geen idee waarom, maar heb het gevoel dat je hierheen moet’. Zo gezegd zo gedaan.

Tijdens de retraite had Andreas vele vragen. Master Jianshe glimlacht instemmend en bevestigt dat Andreas bijna tot vervelens toe kritische vragen bleef stellen.

Eenmaal thuis bemerkte hij echter dat wanneer hij de Lift Qi Up Pour Qi Down oefening deed, hij zich beter voelde. Het enige was dat hij een half uur later weer terug bij af was. En dan komt de crux; hij besloot om iedere keer dat hij zich weer uitgeput voelde, opnieuw de oefening te doen. Dus ja, gemiddeld wel zes uur per dag. Maar dat was het dus meer dan waard!

Want binnen twee tot drie maanden begonnen zijn klachten af te nemen. De artsen begrepen er niets van. Zowel voor de MS, als voor de suikerziekte en osteoporose, verbeterde zijn gezondheid. De metingen lieten een verbetering zien van tenminste 90%. Hij kon weer lopen. Hij kon weer zelfstandig eten, drinken, poepen en al die andere dingen die je graag zelfstandig wilt kunnen doen.

Voor mij was deze ontmoeting heel waardevol. Opeens stond daar, live in mijn leven, een voorbeeld van iemand die zichzelf met Zhineng Qigong had genezen.

Je kunt het verhaal nu ook (in het Duits) in Andreas’ eigen woorden lezen op www.z-q-n.de

Laat dit verhaal ook jou inspireren. En een mooie aanvulling daarop is onderstaand interview met Reinier Bosch die met Zhineng Qigong genas van kanker:

Qigong is de kunst van het verfijnen en beheren van levensenergie. Daarmee creëer je een gezonde balans op fysiek èn psycho-emotioneel niveau. Het is een eeuwenoude zelfzorg methode waarmee je dat wat gezond is in jou versterkt.

Andere artikelen om verder te lezen: