fbpx

“Ik had mijn begrafeniskleren al uitgezocht”

Mevrouw Wen had al vele jaren last van hoge bloeddruk. Toen zij werd geopereerd na een hersenbloeding, kon zij niet meer lopen. De artsen zagen weinig hoop voor herstel.

“Toen ik de uitspraak van de artsen had gehoord, begreep ik dat mijn overlevingskansen minimaal waren. En dus zocht ik mijn begrafeniskleren uit en bleef in bed liggen wachten tot het zover was.

Toen vertelde iemand mij over het Medicijnloze Ziekenhuis. Eerst wilde ik niet gaan. Ik was te zwak om zelfstandig te reizen. En als ik toch zou sterven, waarom zou ik mijn familie er dan mee lastig vallen om me ook nog helemaal daarheen te brengen. Maar het waren mijn kinderen die bleven aandringen.

Mijn zoon droeg mij op zijn rug en mijn dochter hield mij vast. Zo kwam ik in het Centrum. Het was heel vreemd, maar die eerste dag kon ik opstaan en een paar stappen lopen. Ik volgde de instructies van mijn leraar en begon samen met de anderen Zhineng Qigong te beoefenen.

Nadat ik de hand had geschud van dr. Pang Ming, ontwikkelde ik een hoge koorts. Mijn leraar en klasgenoten kwamen bij me om qi te sturen en mij te stimuleren om te blijven leven.”

Liet je een dokter komen?

“Een dokter? Nee hoor, ik wist gelukkig dat mijn lichaam reageerde op de qi en mijn ziekte in de vorm van koorts probeerde te elimineren.

Sindsdien is mijn bloeddruk terug naar normale waarden en hoef ik niet langer medicijnen te slikken.”

Wat doe je met je begrafeniskleren?

“Oh, daar heb ik niet meer over nagedacht. Wat kan ik daarmee doen? Heb je een suggestie?”

Het de dokter vragen?

“Haha ja, dat is een goede.” 🙂

Dit is één van de verhalen uit 101 Miracles of Natural Healing, waarin ervaringen worden verteld die mensen hebben opgedaan in het Medicineless Hospital in China. Een Centrum waar vele duizenden mensen kwamen die opgegeven waren door artsen en hier genezing vonden of tenminste sterke verbetering van hun conditie. Door beoefening van Zhineng Qigong. Het Centrum stond onder leiding van dr. Pang Ming, de grondlegger van Zhineng.

Alhoewel het Centrum al vele jaren is gesloten, zijn er nog steeds vele mogelijkheden om Zhineng te beoefenen. Leerlingen van dr. Pang Ming richtten hun eigen centra op, kleinere en grotere, en trokken over de wereld om Zhineng Qigong te verspreiden. Wereldwijd zijn er vele tienduizenden beoefenaars van deze vorm van zelf-gezondheidszorg.

Qigong is de kunst van het verfijnen en beheren van levensenergie. Daarmee creëer je een gezonde balans op fysiek èn psycho-emotioneel niveau. Het is een eeuwenoude zelfzorg methode waarmee je dat wat gezond is in jou versterkt.

Andere artikelen om verder te lezen: