fbpx
Selecteer een pagina

Asha Meditatie Den Haag

Mediatie Den Haag

Asha Meditatie is een krachtige vorm van meditatie die het vergemakkelijkt om stil te worden. Deze meditatievorm is speciaal voor de Westerse mens ontwikkeld door Yoginâm Abbahjí.

In Asha meditatie wordt een periode van rustig ratelen (met een ratel, ofwel sambabal of maraca) en een periode van stilte afgewisseld. Het regelmatige ritme van de ratel zorgt ervoor dat de hersenen  ‘terugschakelen’ naar een rusttoestand. Zo kun je temidden van een druk leven in relatief korte tijd een moment van diepe rust creëren.

Het ratelen wordt vergezeld van een eenvoudige chant of mantra. De trilling die dit van binnen geeft zorgt voor een grotere betrokkenheid bij het ritme en komt de afstemming ten goede.

Na de periode ratelen vangt een even lange periode met stilte aan; de eigenlijke meditatie. Veel mensen ervaren dat de voorbereiding van het ratelen ervoor zorgt dat een diepere stilte optreedt.

Groepsgwijze Asha Meditatie werkt sterk verbindend; zonder woorden deel je met elkaar in één gevoel en energie

Vanwege COVID-19 zijn de Asha Meditaties in Den Haag in 2020 tijdelijk gestaakt. Plan is deze in 2021, zodra dit mogelijk is, weer op te pakken.

Wil je op de hoogte blijven? Stuur me dan even een mail, of schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Hallo, ik ben Wabke. De afgelopen twintig jaar heb ik mijn leven gewijd aan de studie en praktijk van meditatie, healing, ritueel en het werken met energie. Dit heeft ertoe geleid dat ik nu qigong les geef. Vijf ochtenden per week online (gratis) en wekelijkse lessen in Den Haag. Op deze website vind je filmpjes, overwegingen, oefeningen en meer. Ik hoop van harte dat het je helpt je eigen heelheid terug te vinden en te activeren.

Agenda

Alle lessen en workshops organiseer ik binnen Qi Friends. Met wekelijkse lessen in Den Haag, thema-ochtenden, workshops en een healing circle. Bovendien organiseren we programma’s met Chinese Qigong meesters. Dat kan echt een boost geven aan je eigen beoefening.