fbpx
Selecteer een pagina
Wabke

Hallo, mijn naam is Wabke en ik nodig je van harte uit voor een wat lichter leven. Wat ik daarvoor met name met je wil delen is de rust, kracht, ruimte, wijsheid en vreugde die Qigong beoefening je kan geven. Dit doe ik in:

  • de gratis online ochtendlessen van maandag t/m vrijdag,
  • groepslessen in Den Haag,
  • privé lessen (online of in Den Haag)
  • en in samenwerking van Qi Friends organiseren we regelmatig programma’s met Chinese Qigong masters.

Maar vooral hoop ik dat je in deze lessen en op deze website, inspiratie vindt die je steunt in jouw weg naar groter Wel-Zijn – fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel.

Mocht je vragen hebben, stuur me dan een berichtje.

Hartelijke groet,

Wabke

Asha Meditatie Den Haag

Mediatie Den Haag

Asha Meditatie is een krachtige vorm van meditatie die het vergemakkelijkt om stil te worden. Deze meditatievorm is speciaal voor de Westerse mens ontwikkeld door Yoginâm Abbahjí.

In Asha meditatie wordt een periode van rustig ratelen (met een ratel, ofwel sambabal of maraca) en een periode van stilte afgewisseld. Het regelmatige ritme van de ratel zorgt ervoor dat de hersenen  ‘terugschakelen’ naar een rusttoestand. Zo kun je temidden van een druk leven in relatief korte tijd een moment van diepe rust creëren.

Het ratelen wordt vergezeld van een eenvoudige chant of mantra. De trilling die dit van binnen geeft zorgt voor een grotere betrokkenheid bij het ritme en komt de afstemming ten goede.

Na de periode ratelen vangt een even lange periode met stilte aan; de eigenlijke meditatie. Veel mensen ervaren dat de voorbereiding van het ratelen ervoor zorgt dat een diepere stilte optreedt.

Groepsgwijze Asha Meditatie werkt sterk verbindend; zonder woorden deel je met elkaar in één gevoel en energie

Vanwege COVID-19 zijn de Asha Meditaties in Den Haag in 2020 tijdelijk gestaakt. Plan is deze in 2021, zodra dit mogelijk is, weer op te pakken.

Wil je op de hoogte blijven? Stuur me dan even een mail, of schrijf je in voor de nieuwsbrief.