fbpx
Selecteer een pagina

Meditatiecursus Den Haag

Meditatie is niets anders dan ‘niet-doen’. Super eenvoudig en voor ons Westerlingen vaak een enorme uitdaging. In deze korte meditatiecursus reik ik je enkele instrumenten aan die het je makkelijker maken. Die ervoor kunnen zorgen dat meditatie een rustpunt voor je wordt waar je altijd naar terug kunt keren.

We werken met aandacht en focus en je leert de Asha Meditatie. In deze meditatievorm worden geluid en stilte afgewisseld. De periode van geluid helpt de hersenhelften te synchroniseren en daarmee bereid je jezelf voor om in stilte te zijn.

Wanneer je na deze meditatie vaker samen wilt mediteren, blijft dat wekelijks mogelijk.

Data: 13, 20 en 27 januari
Tijd: 19.30 – 21.00 uur
Locatie: Zeeheldenkwartier Den Haag
Kosten: 35 euro

Wil je meedoen of heb je vragen? Stuur me dan even bericht:
[wpforms id=”4061″ title=”false” description=”false”]

Qigong is de kunst van het verfijnen en beheren van levensenergie. Daarmee creëer je een gezonde balans op fysiek èn psycho-emotioneel niveau. Het is een eeuwenoude zelfzorg methode die je inzet om je gezondheid goed te houden en te bevorderen.

Om er de voordelen van te ervaren is het allerbelangrijkst om het te doen. Vandaar dat ik je graag uitnodig voor mijn gratis online Qigong ochtendlessen en de lessen die ik verzorg in Den Haag.

Heb je specifieke vragen of is je situatie niet geschikt om aan te sluiten bij de standaard groepslessen? Neem dan contact met me op.