Wabke

Hallo! Ik ben Wabke Bouman en zag in 1974 het levenslicht. Omdat mijn naam niet veel voorkomt, heb ik mijn bedrijfje maar naar mezelf genoemd. Wel zo makkelijk als mensen contact met me zoeken. En, om antwoord te geven op een veel gestelde vraag: ja, het is een Friese naam, maar dat is dan ook het enige dat Fries aan mij is.

Als kind van de jaren ’70 kreeg ik op jonge leeftijd al flink wat alternatieve input. Makrobiotiek, yoga en shiatsu stonden dichterbij dan Madonna, Doe Maar en alles wat toen populair was. Later heb ik natuurlijk alles ingehaald waarvan ik dacht dat ik het gemist had, maar toch kreeg ik een slag van de molen mee.

Na een studie Beleidswetenschappen (Universiteit Nijmegen) kwam ik in 2002 in contact met Shu’em Healing, het healing- en trainingcentrum van Stefan Wils. Deze opleiding veranderde mijn leven volledig. Boekenwijsheid werd levende ervaring en meditatie en inzicht in bewustzijnsontwikkeling en healing een tweede natuur. Het gaf mij een basis van rust en vertrouwen die ik eerder niet kende.

Stefan bracht mij al snel in contact met Abbahjí, een hedendaags mysticus Zijn aanwezigheid straalt van een oneindig grote en alomvattende Liefde, die mij keer op keer inspireert en die lagen in mij activeren die de kern van mijn wezen zijn.

Sinds 2015 ben ik met steeds meer gaan richten op Qigong en dan met name de Zhineng Qigong van dr. Pang Ming. Het lijkt erop dat hierin alles samenkomt. Het is een methode waarin geestelijk en lichamelijk welzijn samen op gaan.

Alle inzicht en ervaring deel ik graag met je in Qigong les, meditatie en Qigong coaching.

Meer informatie tref je ook op:

Adytum.eu voor meer informatie over Zhineng Qigong, inclusief lessen, online cursus en qigong coaching.

ITL Transcendentaal Leven – een samenwerkingsverband van docenten die geïnspireerd zijn door het werk van Abbahjí, met workshops en meerdaagse programma’s in binnen- en buitenland.

Websites

Sinds 2012 ben ik mij bovendien gaan specialiseren in het maken van websites.

Veelal werk ik voor startende ondernemers van allerlei aard en veel praktijken die alternatieve geneeswijzen of therapievormen aanbieden. Het leuke daarvan is dat vooral in de beginperiode het maken van een website deel is van het creatieve proces om van een idee tot bedrijfsvoering te komen. En dat voor een relatief lage prijs: betaalbaar voor iedereen!