ki principes geven energie en rust

QIGONG PRIVELES, HEALING & SEDONA COACHING

Privéles Qigong, Healing & Sedona Coaching

Kun je nog moeilijk meekomen met de bewegingen van Zhineng Qigong en gaat een groepsles te snel? Of heb je precaire issues die je liever niet en plein public vertelt? In de vertrouwelijke omgeving van één op één les, healing en coaching is het programma geheel afgestemd op jouw vraag en situatie. Zodat jij vooruit kunt en vertrouwen krijgt in jouw mogelijkheden.

Zhineng Qigong privéles

In Zhineng Qigong gaat meditatieve beweging gepaard met een positieve mindset en het openen van je hart. Dit maakt het geschikt voor iedere lichamelijke en geestelijke conditie. Ook als je in een rolstoel zit of heel weinig energie ter beschikking hebt.

Bovendien kun je het goed inzetten als je ruimte in je denken en je gevoel wilt creëren. Bijvoorbeeld als je van dat gepieker af wilt, beter wilt slapen, of een burnout achter je wilt laten.

Uitgangspunt is het leren gebruiken van de levenskracht die ten grondslag ligt aan alle leven. Wanneer je daarop aansluit heb je meer energie ter beschikking. In combinatie met het openen van je hart en geest kan dan de natuurlijke balans herstellen.

Het zelfherstellend vermogen van het lichaam wordt gestimuleerd en je ervaart meer kwaliteit van leven.

Qigong privéles biedt de mogelijkheid om precies die oefeningen te selecteren die jou het beste liggen. Waar je plezier in krijgt om ze te herhalen en van daaruit verder te ontwikkelen en groeien.Want plezier in beoefening is belangrijker dan hoe vaak en ‘wat moet’.

Werkt qigong ook als je niet kunt bewegen?

Graag deel ik hier het verhaal van de man die zichzelf genas met Rolling the Spine:

Deze man was aan bed gekluisterd en kon niet zelfstandig bewegen. Zijn lichaam was grotendeels verlamd. Toen hij hoorde over Zhineng Qigong en de oefening ‘Rolling the Spine’ besloot hij deze in gedachten te doen. En aangezien hij verder niet veel te doen had, herhaalde hij dat vele malen per dag. Hij stelde zich iedere keer zo nauwkeurig mogelijk voor alsof hij die beweging maakte. Eerst ging zijn aandacht nog alle kanten op, maar hoe meer hij oefende, hoe beter hij zich erop kon concentreren. Langzaamaan merkte hij veranderingen op. En inmiddels loopt hij zonder hulpmiddelen weer vrolijk rond.

Het verhaal is vergelijkbaar met dat van Joe Dispenza. Alhoewel hij geen Zhineng Qigong gebruikte, zette ook hij de kracht van gedachten in en genas zichzelf. Als jij hier meer van wilt weten, kan ik je zijn boek ‘You are the Placebo’ van harte aanbevelen.

Sedona Coaching; loslaten is de sleutel

In Zhineng Qigong is het openen van je hart en geest een belangrijk onderdeel. De grote vraag is hoe je dat precies kunt doen? Naast de methodes die Zhineng Qigong daarvoor aanreikt, biedt de Sedona methode een schitterende aanvulling. Deze methode gaat over loslaten.

Over loslaten is al veel geschreven en gesproken. En misschien heb je zelf ook al vaker de wens gehad om iets los te laten. Maar ja, dat wat je het liefst los laat ligt je vaak nauw aan het hart. Dus dat is niet eenvoudig.

Tenminste….

Met de Sedona methode wordt het eigenlijk heel gemakkelijk. Je kunt de methode in vijf minuten leren en je leven lang toepassen. Het enige dat je hoeft te doen is het doen. Om je daarin op weg te helpen, bied ik je graag Sedona sessies aan.

“Je BENT niet je gedachten en gevoelens.
Je HEBT gedachten en gevoelens….
en dan krijg je ineens een keuze:
houd ik ze vast of laat ik ze los?”

Soul Healing

Lukt het je maar niet om verandering te brengen in je leven? Blijven oude herinneringen op je leven drukken. Of herhalen zich patronen die je onrustig maken, gespannen of moedeloos? Dan kan Soul Healing van pas komen.

In deze sjamanistische vorm van healing breng ik je in contact met de rust in jezelf. Want alhoewel je die rust nu misschien niet ervaart, ligt die wel in jou verborgen.

Terwijl jij gewoon lekker kunt gaan liggen, voer ik een ritueel uit met daarin drum en ratel. Het ritme en de klank zorgt ervoor dat je dichter bij je gevoel komt en makkelijker ontspant. Tegelijkertijd breng ik mijzelf in een heel stille bewustzijnsstaat en laat je daarin delen.

Je energie gaat stromen, gedachten komen tot rust en je hart opent zich. Je komt weer in contact met de essentie die je eigenlijk bent.

Qigong privéles, Healing & Sedona Coaching – praktisch

Qigong privéles kan zowel op locatie in Den Haag als online. Ervaring leert dat online privéles erg goed werkt. Hiervoor maak ik gebruik van Zoom. Dit lijkt een beetje op Skype, maar heeft het voordeel dat ik de les op kan nemen. Zo kun je de les naderhand herhalen zo vaak als je wilt. Bovendien werkt het eenvoudig en hebben ook mensen die niet zoveel verstand van computers hebben ervaren dat het echt goed te doen is.

De les duurt 45 minuten.

Healing sessies en Sedona Coaching vinden plaats in Den Haag. 

Prijs per sessie / les: 50 euro.

Heb je interesse? Dan nodig ik je van harte uit voor een gratis Skype kennismakingsgesprek

Powered by WishList Member - Membership Software