fbpx

​1-op-1 les & coaching

​In 1-op-1 les en coaching kunnen we samen ontdekken wat jouw optimale route is naar het vergroten van gezondheid en geluk. ​Of dat nu is door beweging, meditatie, loslaten en soms blijkt het gewoon erg prettig om je verhaal te doen en daar feedback op te krijgen.


  • Je wilt graag weer bewegen, maar je lichaam is (nog) zwak
  • Je hebt te weinig energie om aan te sluiten bij een groepsles
  • ​Je hebt te kampen met bewegingsproblemen, maar wilt toch werken aan herstel
  • Je weet dat lichaam en geest elkaar beïnvloeden, maar hoe vertaal je dat in praktijk?
  • Je vindt het gewoonweg prettig om één op één les te krijgen
  • Je wilt thuis les kunnen volgen

​Dit zijn enkele van de mogelijke redenen voor privéles Zhineng Qigong. ​In deze lessen begeleid ik je in oefeningen die afgestemd zijn op jouw situatie en wensen. Want of je nu in een rolstoel zit, op bed ligt of op andere wijze beperkt bent in je bewegingsruimte; Zhineng Qigong kun je altijd beoefenen.​ Zodat je beter in je vel zit, meer energie hebt en je krachtiger en vitaler voelt.

​Lees ook 'Wat is Zhineng Qigong?

​Verhaal van zelfgenezing na gedeeltelijke verlamming

​Britta Stalling, een Zhineng Qigong docente die wereldwijd programma's organiseert en veel healingverhalen kent uit eerste hand vertelde mij het verhaal van een vriend van haar. Over een man die aan bed gekluisterd was, grotendeels verlamd. Toen hij hoorde over Zhineng Qigong en de voordelen van de 'Rolling the Spine' oefening, besloot hij deze in gedachten te doen. Aangezien hij verder niet veel te doen had, herhaalde hij dat vele malen per dag. Keer op keer stelde hij zich zo nauwkeurig mogelijk voor alsof hij die beweging maakte. Eerst ging zijn aandacht nog alle kanten op, maar hoe meer hij oefende, hoe beter hij zich erop kon concentreren. Langzaamaan merkte hij veranderingen op. En inmiddels loopt hij zonder hulpmiddelen weer vrolijk rond.

Het verhaal is vergelijkbaar met dat van Joe Dispenza. Alhoewel hij geen Zhineng Qigong gebruikte, zette ook hij de kracht van gedachten in en genas zichzelf. Als jij hier meer van wilt weten, kan ik je zijn boek 'You are the Placebo' van harte aanbevelen.

​Online Privéles Zhineng Qigong - hoe gaat dat?

​​Voor deze lessen maken we gebruik van ZOOM. Wat je nodig hebt is een computer met camera, een smartphone of tablet. Op het moment van de afspraak klik je op een linkje dat ik je van tevoren toestuur. We hebben dan direct contact. Het werkt echt eenvoudig, ook wanneer je 'niets van computers af weet'.

In de les kan van alles aan bod komen. Misschien heb je vragen en spreken we daarover. We kunnen gezamenlijk een meditatie doen. Of bewegingsoefeningen. Samen onderzoeken we hoe we een programma samen stellen dat aansluit op jouw omstandigheden en wensen. En vooral ook hoe je plezier vindt in de beoefening. Ik kan oefeningen voordoen en met je meekijken als jij ze uitvoert. We hebben kortom een direct lijntje met elkaar.

​Wat krijg je?

  • ​45 minuten les via ZOOM
  • opname van iedere les zodat je deze terug kunt kijken
  • waar van toepassing toegang tot lesvideo's van specifieke oefeningen
  • toegang tot de live groepslessen die 1 à 2 keer per maand plaats vinden.

Jouw investering: 50 euro per les.

Wil je meer weten of een afspraak maken?

​Als je interesse hebt, kunnen we natuurlijk eerst eens kennis maken. Zodat ik alvast een idee heb waar je naar op zoek bent en wat je wensen zijn. En ik je wellicht ook al wat kleine aanknopingspunten kan bieden. Ik bied je graag een gratis kennismakingsgesprek van een half uur. Geheel vrijblijvend.

Stuur een mail:

Menu