PRIVELES QIGONG

Online privéles Zhineng Qigong

Wil jij graag aan de slag met Zhineng Qigong, maar zie je geen gelegenheid om naar de groepslessen te komen? Of geef je überhaupt voorkeur aan privéles? Dan zijn de online privélessen voor jou.

In deze les van 45 minuten begeleid ik je in oefeningen die afgestemd zijn op jouw situatie en wensen. Want of je nu in een rolstoel zit, op bed ligt of op andere wijze beperkt bent in je bewegingsruimte; Zhineng Qigong kun je altijd beoefenen.

Vraag je nu af hoe dat kan? Dan vertel ik je graag het verhaal van de man die zichzelf genas met Rolling the Spine:

Deze man was aan bed gekluisterd en kon niet zelfstandig bewegen. Zijn lichaam was grotendeels verlamd. Toen hij hoorde over Zhineng Qigong en de oefening ‘Rolling the Spine’ besloot hij deze in gedachten te doen. En aangezien hij verder niet veel te doen had, herhaalde hij dat vele malen per dag. Hij stelde zich iedere keer zo nauwkeurig mogelijk voor alsof hij die beweging maakte. Eerst ging zijn aandacht nog alle kanten op, maar hoe meer hij oefende, hoe beter hij zich erop kon concentreren. Langzaamaan merkte hij veranderingen op. En inmiddels loopt hij zonder hulpmiddelen weer vrolijk rond.

Het verhaal is vergelijkbaar met dat van Joe Dispenza. Alhoewel hij geen Zhineng Qigong gebruikte, zette ook hij de kracht van gedachten in en genas zichzelf. Als jij hier meer van wilt weten, kan ik je zijn boek ‘You are the Placebo’ van harte aanbevelen.

Privéles biedt de mogelijkheid om precies die oefeningen uit te zoeken die jou het beste liggen. Waar je plezier in krijgt om ze te herhalen en van daaruit verder te ontwikkelen en groeien.Want plezier in beoefening is belangrijker dan hoe vaak en ‘wat moet’.

Hoe gaat online privéles Zhineng Qigong in zijn werk?

Voor de online lessen maken we gebruik van ZOOM. Dit zorgt ervoor dat we elkaar kunnen zien. Jij kunt zien hoe ik oefeningen voor doe. En ik kan met je meekijken of het goed gaat. We hebben kortom een direct lijntje met elkaar.

Wat krijg je?

  • 45 minuten les via ZOOM
  • opname van iedere les voor jouw privégebruik
  • waar van toepassing toegang tot lesvideo’s van specifieke oefeningen

De prijs?
50 euro per les.
Deze factureer ik iedere keer na afloop van de les.

Als je interesse hebt, kunnen we natuurlijk eerst eens kennis maken. Zodat ik alvast een idee heb waar je naar op zoek bent en wat je wensen zijn. En ik je wellicht ook al wat kleine aanknopingspunten kan bieden.

Ik bied je graag een gratis kennismakingsgesprek van een half uur. Geheel vrijblijvend.

In onderstaande kalender kun je direct een afspraak maken. Voor het gratis kennismakingsgesprek en voor je lessen. Begin bij ‘kies dienst’ en het formulier ontrolt zich vanzelf naar de volgende stappen:

Powered by WishList Member - Membership Software