Individuele sessies

Wil je ontdekken hoe je Qigong toepast in jouw persoonlijke situatie? In individuele lessen kunnen we in gesprek, samen mediteren en een programma samenstellen dat aansluit op jouw mogelijkheden en wensen. Bovendien kan ik je ondersteunen met Qi-therapie sessies.

Zhineng Qigong privéles (online)

​Online Zhineng Qigong privéles blijk ik vooral te geven aan mensen die niet voldoende energie of bewegingsmogelijkheid hebben om aan te sluiten bij de groepslessen. Zo begeleid ik onder meer klanten met MS, kanker, ostheoporose en fybromialgie.

We kijken samen welke oefeningen je kunnen helpen. Dit kunnen lichte bewegingsoefeningen zijn en ik vertel je meer over de achterliggende redenen van bepaalde oefeningen. Behalve beweging besteden we ook aandacht aan hoe je gedachten wat meer tot rust brengt en je hart opent. Want qigong gaat tenslotte over het holistische geheel van mens zijn.

​Wanneer gewenst kan ik de lessen aanvullen met Qi Therapie. Want behalve dat je voor jezelf energie in beweging kunt zetten, kun je dat ook naar de ander sturen. ​En daar ben ik lange tijd in getraind geweest. Qi Therapie ondersteunt jou in je helingsproces en geeft vaak meer ruimte en energie.

​Lees ook ‘Wat is Zhineng Qigong?

​Verhaal van zelfgenezing na gedeeltelijke verlamming

​Britta Stalling, een Zhineng Qigong docente die wereldwijd programma’s organiseert en veel healingverhalen kent uit eerste hand vertelde mij het verhaal van een vriend van haar. Over een man die aan bed gekluisterd was, grotendeels verlamd. Toen hij hoorde over Zhineng Qigong en de voordelen van de ‘Rolling the Spine’ oefening, besloot hij deze in gedachten te doen. Aangezien hij verder niet veel te doen had, herhaalde hij dat vele malen per dag. Keer op keer stelde hij zich zo nauwkeurig mogelijk voor alsof hij die beweging maakte. Eerst ging zijn aandacht nog alle kanten op, maar hoe meer hij oefende, hoe beter hij zich erop kon concentreren. Langzaamaan merkte hij veranderingen op. En inmiddels loopt hij zonder hulpmiddelen weer vrolijk rond.

Het verhaal is vergelijkbaar met dat van Joe Dispenza. Alhoewel hij geen Zhineng Qigong gebruikte, zette ook hij de kracht van gedachten in en genas zichzelf. Als jij hier meer van wilt weten, kan ik je zijn boek ‘You are the Placebo’ van harte aanbevelen.

Sjamanistische Healing

​​Voordat ik met Zhineng Qigong in aanraking kwam, ben ik 15 jaar intensief getraind in Sjamanistische Healing. Deze vorm van healing richt zich op herstel van de balans in je gevoelsleven. In Sjamanistiche termen wordt dan gesproken over Soul Loss, Invloeden en Soul Retrieval. Je zou kunnen zeggen dat ik mij afstem op dat deel in jou waar je al heel bent om dat te sterker te maken. Door jouw heelheid te activeren, ​krijgen verstorende gevoels- en gewoontepatronen minder grip op je, krijg je meer ruimte en herstel je jouw innerlijke kracht.

In Sjamanistische Healing maak ik gebruik van drum, ratel en chant. Het is een ritueel waarin je zelf niets hoeft te doen. Mensen voelen zich naderhand vaak rustig en ontspannen.

Vragen waar mensen mee komen voor sjamanistische healing zijn oa:

  • ​Kun je me helpen om een aantal relatie lijntjes door te snijden / op te schonen?
  • Ik heb last van chronische vermoeidheid en heb alle mogelijke medische onderzoeken laten uitvoeren, maar ze kunnen niet​s vinden.
  • Ik heb last van irrationele angsten – ik weet dat ze nergens op slaan, maar ze blijven hardnekkig de kop opsteken.​REgel
  • ​Kun je me af helpen van nachtmerries?

Als je meer wilt weten, lees dan ook gerust het artikel ‘Sjamanistische Healing – over Soul Loss en Soul Retrieval’

​Reiki

​Reiki is een heel zachte, koesterende energie die je op subtiele wijze ondersteunt ​om de balans in jezelf te herstellen. Het werkt met handoplegging. Tijdens een behandeling ga je lekker liggen en leg ik mijn handen heel rustig op je, van top tot teen. Je houdt daar trouwens gewoon je kleren bij aan want energie trekt zich niets aan van een laagje stof. De rustige muziek en ​zachte energie helpen je te ontspannen en weer even dicht bij jezelf te komen. Een reikibehandeling duurt ongeveer een uur.

Wil je meer weten of een afspraak maken?

​Als je interesse hebt, kunnen we natuurlijk eerst eens kennis maken. Zodat ik alvast een idee heb waar je naar op zoek bent en wat je wensen zijn. En ik je wellicht ook al wat kleine aanknopingspunten kan bieden. Dit kan telefonisch of met een online verbinding (Skype / Zoom) en is geheel vrijblijvend.

Stuur een mail: