fbpx

Basiscursus Sjamanisme

Sjamanisme is een eeuwenoude ontdekkingstocht die helpt om diep contact te maken met je innerlijke wereld, die we ook wel de Soul wereld noemen. Wanneer je beter de weg weet in Soul en daar jouw bronnen van kracht kent, kun je helder navigeren in de koers van jouw leven. Je bent vanzelf meer gecentreerd en in balans vanuit openheid.

In onze samenleving ligt grote nadruk op logica, denken en ratio. Daar plukken we economisch de vruchten van, maar steeds meer mensen ervaren dat dit niet voldoende is en missen verbinding. Die verbinding vinden we in Soul, onze gevoelswereld die ook alle herinnering omvat en die de lijm is in onze communicatie. Vanwege onze programmering in Mind (het denken, de ratio),  benaderen we Soul vaak vanuit het denken. We gaan er vanuit dat als we onze gevoelswereld begrijpen, we onze problemen kunnen oplossen. Mind (denken) en Soul (voelen) spreken echter elk een andere taal en hebben een eigen dynamiek. Sjamanisme helpt je de taal van Soul te leren kennen en de rijkdom van je gevoelswereld toe te voegen in je dagelijkse leven.

Het verkennen van jouw Soul wereld werkt vaak verhelderend en helend. De lading die nog verbonden was aan minder prettige herinneringen kan langzaamaan oplossen. Zo hervind jij jouw innerlijke balans en herstelt vertrouwen.

In deze basiscursus leggen we hier de basis voor en komt onder meer het volgende aan bod:

  • sjamanistisch (trance) reizen,
  • focus & concentratie,
  • jouw bronnen van innerlijke kracht
  • healing
  • ritueel

Exclusief voor vrouwen

Bij een eerdere serie kwamen we er bij ’toeval’ achter dat het heel plezierig is om dit als vrouwen onderling te delen. Vandaar dat de serie die eind september start, exclusief voor vrouwen is. 

 

 

 

 

Praktische informatie:

Deze cursus omdat 6 lessen van 2 uur en vindt plaats op vrijdagen vanaf eind september 2023.

Lesdata:

vrijdag 22 en 29 september, 6 oktober, 3, 10 en 17 november

Lestijden: 15.30 – 17. 30 uur

Locatie:

In De Bonenrank,
Koningin Emmakade 133,
Den Haag

Kosten: 85 euro

Of stuur een berichtje:

3 + 8 =