fbpx
Selecteer een pagina

Basiscursus Sjamanisme

Sjamanisme is een eeuwenoude ontdekkingstocht die helpt om diep contact te maken met je innerlijke wereld, die we ook wel de Soul wereld noemen. Wanneer je beter de weg weet in Soul en daar jouw bronnen van kracht kent, kun je helder navigeren in de koers van jouw leven. Je bent vanzelf meer gecentreerd en in balans vanuit openheid.

In onze samenleving ligt grote nadruk op logica, denken en ratio. Daar plukken we economisch de vruchten van, maar steeds meer mensen ervaren dat dit niet voldoende is en missen verbinding. Die verbinding vinden we in Soul, onze gevoelswereld die ook alle herinnering omvat en die de lijm is in onze communicatie. Vanwege onze programmering in Mind (het denken, de ratio),  benaderen we Soul vaak vanuit het denken. We gaan er vanuit dat als we onze gevoelswereld begrijpen, we onze problemen kunnen oplossen. Mind (denken) en Soul (voelen) spreken echter elk een andere taal en hebben een eigen dynamiek. Sjamanisme helpt je de taal van Soul te leren kennen en de rijkdom van je gevoelswereld toe te voegen in je dagelijkse leven.

Het verkennen van jouw Soul wereld werkt vaak verhelderend en helend. De lading die nog verbonden was aan minder prettige herinneringen kan langzaamaan oplossen. Zo hervind jij jouw innerlijke balans en herstelt vertrouwen.

In deze korte basiscursus leggen we hier de basis voor en komt onder meer het volgende aan bod:

  • sjamanistisch (trance) reizen,
  • focus & concentratie,
  • jouw bronnen van innerlijke kracht
  • healing
  • ritueel

 

 

 

 

Deze cursus vindt plaats op:

Zondag 9 april en zaterdag 15 en 22 april

van 15.00 – 17. 00 uur

In De Bonenrank, Den Haag

Kosten: 55 euro

Of stuur een berichtje:

6 + 13 =