fbpx

Qi Therapie

~50 sessies op donatiebasis ~

Sinds 2018 mag ik mij gecertificeerd Hunyuan Qi Therapeut noemen.
Omdat ik het nauwelijks in praktijk heb gebracht, maar wel geïnspireerd ben om deze krachtige healingmethode te gaan aanbieden, bij deze een oproep:

Ik zoek 50 mensen die Qi therapie willen ontvangen.

Het enige wat ik ervoor vraag is dat ik je verhaal (en dat mag anoniem) mag gebruiken.
Een donatie in wat voor vorm dan ook is welkom.

Where the mind goes the Qi follows the flow

Hunyuan Qi Therapie is een holistische en wetenschappelijk bewezen vitale Qi therapie gebaseerd op Zhineng Qigong. Het richt zich op de wortels van ziekte en behandelt deze door de drie energiecentra van de mens – fysiek, mentaal en emotioneel – te voeden met qi. Wanneer de Qi voldoende vol is en vrij stroomt, neemt de gezondheid toe, kunnen klachten verminderen en ervaar je groter welzijn.

Qi therapie is in China erkend als één van de meest effectieve energie-healing-methodes.

Voor wie?

Deze Qi therapie sessies zijn voor iedereen die (lichamelijke) klachten heeft of ziekte ervaart en open staat voor het idee dat je met je geest en met energie een verschil kunt maken. 

Alhoewel de sessies gratis / donatiebasis zijn, is het niet vrijblijvend. Je krijgt huiswerk mee! Qi therapie is geen toverstokje om alle ziekte te laten verdwijnen; jouw eigen inzet is minstens zo belangrijk. Met eenvoudige oefeningen kun je al een groot verschil maken voor jezelf.

Qi therapie is een gezamenlijke inspanning om jouw gezondheid te verbeteren.

Hunyuan Qi Therapy

Hoe gaat het in zijn werk?

Over het algemeen omvat Qi therapie drie behandelingen die relatief kort op elkaar kunnen volgen. De precieze frequentie is mede afhankelijk van je klachten en hoe de sessies uitwerken. De sessies duren ongeveer 30 minuten inclusief korte uitwisseling en de uitleg van je ‘huiswerk’.

De sessies zijn online via Zoom, of in Den Haag.

Je kunt je aanmelden via e-mail. Let op: het kan een paar dagen duren voor je mijn reactie ontvangt met voorstel voor een datum. Zodra we de eerste afspraak hebben staan, stuur ik je de Zoom gegevens en instructies hoe je kunt voorbereiden voor de eerste sessie.

Na afloop van de drie sessies ontvang ik graag een reactie van je die ik mag gebruiken op mijn website of social media. Als je daar wat huiverig voor bent, kan het anoniem.

Vraag jouw Qi therapie sessie aan via onderstaand contactformulier:

13 + 9 =