fbpx

Qigongles

Wil jij graag meer rust en helderheid van geest? Een gezonde fysieke balans en vitale energie? Ik weet hoe lastig het kan zijn om de motivatie op te brengen en jezelf aan je voornemens te houden. Wanneer we het samen doen, wordt het makkelijker.

Wabke Bouman

Individuele Lessen & Begeleiding

Wanneer je specifieke klachten of uitdagingen hebt, kan het prettig zijn wat dieper op de materie in te gaan. In de individuele lessen & begeleiding onderzoeken we samen hoe je jouw gezonde kern kunt versterken en zo vanuit heelheid jouw weg vindt naar groter Welzijn.

Uitgangspunt is dat alles energie is en alles in jou en in jouw wereld nauw verbonden is met elkaar. Je kunt je lichamelijke staat niet los zien van je emotionele staat of van je gedachten. Wanneer je dat alles als energie gaat beschouwen, ontdek je vanzelf hoe jij jouw energie weer in eigen beheer kunt krijgen.

Gratis online ochtendlessen

Van maandag t/m vrijdag bied ik gratis online lessen aan van 20 minuten. Een prettige manier om je dag te beginnen en door de regelmaat zul je merken dat je er steeds meer baat bij hebt, ook gedurende de rest van de dag.

Qigongles Den Haag

Op woensdag- en vrijdagochtend verzorg ik Qigonglessen in De Bonenrank in Den Haag. In de lessen is zowel aandacht voor meditatieve energetische oefeningen (zittend) als oefeningen waarbij je meer in beweging komt. De basis is Zhineng Qigong, met onder meer La Qi, Lift Qi Up Pour Qi Down en de Body Core Movement series.

Online Qigongles

Op dinsdagavonden bied ik online lessenseries aan die zich iedere keer centreren rond een bepaald onderwerp. We gaan daarin wat dieper in op de details van de oefeningen, ik deel meer achtergrondinformatie en de nadruk blijft liggen op het samen oefenen.

Leer Qigong van Chinese teachers en masters

Binnen Qi Friends organiseren we met enige regelmaat lessen van Chinese teachers en masters. We hebben onder andere nauw contact met master Yuantong Liu en teacher Ning. De laatste jaren is dit veelal online, maar wellicht komen ze ook weer naar Nederland, of organiseren we weer een reis naar China. Het actuele aanbod vind je op de Qi Friends website.