Als manager, ondernemer of CEO wilt u het beste uit uw team halen. Niet voor niets zorgt u goed voor ze, stimuleert en enthousiasmeert u en weet dat de boog niet altijd gespannen kan zijn. Tegelijkertijd zijn er deadlines, cijfers en prestaties die gehaald moeten worden. Iedereen moet scherp blijven. En er wordt hard gewerkt. Hoe vindt uw team de balans met ontspanning en rust?

Wanneer de boog te lang gespannen blijft, vervalt de mens al snel in stresspatronen. Er is geen ruimte meer voor creativiteit. Oplossingen worden steeds in dezelfde richting gezocht. En we zijn niet meer in staat om met open vizier op alle bewegingen in het veld te anticiperen.

Vaak komen de beste inzichten op het moment dat we afstand nemen. Wanneer je het vraagstuk even helemaal los laat. Door te ontspannen. En even helemaal ergens anders mee bezig te zijn. Iedereen heeft onder de douche wel een aha-moment ervaren!

Voor optimale prestaties is het zaak dat we kunnen ontspannen. Thuis en op het werk. Qigong & Aandacht in Bedrijf ondersteunt teams die balans te verbeteren.

Wat u kunt verwachten

Qigong in Bedrijf biedt korte programma’s van 30 tot maximaal 60 minuten waarin het team wordt uitgenodigd om de geest even vrij te maken van de vraagstukken die op tafel liggen. Door focus van de aandacht. Met de zachte bewegingen van qigong wordt het lichaam in beweging gezet en kan de energie weer stromen. Deze combinatie geeft ruimte voor nieuwe ideeën of om even door te zetten als er nog veel werk te wachten ligt.

Mogelijkheden

Qigong & Aandacht kunt u inzetten in de vorm van een workshop tijdens een team- of strategiedag.

In overleg kan een programma op maat worden gemaakt dat meer continuïteit biedt. Dit programma is erop gericht de stressniveaus bij uw medewerkers te verlagen en hen te trainen zich beter bewust te zijn hoe zij dit zelf kunnen sturen.