fbpx

Afgelopen tijd ontving ik steeds meer vragen over wat te doen bij bepaalde lichamelijke klachten? Van bijnieruitputting tot gekneusde heupen en frozen shoulder. Nu kun je door toepassing van de filosofie van de Traditionele Chinese Geneeswijzen heel gerichte oefeningen per klacht bepalen. Maar het kan ook eenvoudiger.

In Zhineng Qigong werken we allereerst met de externe Qi voor healing. Je betrekt de Qi van het universum of de natuur om mee uit te wisselen en op te laden. Het is een eenvoudig principe dat je makkelijk vorm kunt geven.

In de ochtendles van vanochtend heb ik een eenvoudige self-healing oefening gedeeld die gebaseerd is op dit principe. Omdat het een heel open benadering is, kun je hem toepassen onafhankelijk van welk ongemak je hebt. Of het nu klein is of groot, langdurig of acuut, ik nodig je van harte uit om het toe te passen.

Van één van de deelnemers ontving ik na afloop dit bericht:

Dank je! Na deze oefening even geen pijn!

Wil je meer weten over Self-Healing met Zhineng Qigong? Vrijdag 3 maart 2023 start een nieuw Life Changer 3-weken-intensief programma met master Liu. Voor wie op ziet tegen het Chin-engels, kan luisteren naar mijn live vertaling. Meer informatie op de website van Qi Friends