vrouwenweek detox België

Reinigingsweek voor Vrouwen voorjaar 2018

vrouwenweek detox BelgiëEen uitnodiging voor alle vrouwen om samen te komen en het leven te vieren. Met een Ayurvedisch reinigingsdieet geven we ons lichaam een milde detox. Zhineng Qigong zorgt voor het doorstromen van het lichaam met energie. Meditatie en stilteperiodes zorgen voor het tot rust komen van de geest. Om te delen in wijsheid, compassie en zachtheid.

Dit programma herstelt de verbinding met dat oer-vrouwelijke instinct van lief hebben, delen en zorgen voor. Want alhoewel mannen en vrouwen in spiritueel en sociaal opzicht gelijk zijn, is het toch ook duidelijk dat er verschillen bestaan in de energetische constitutie. En zoals het voor mannen de bedoeling is om optimaal man te zijn, is de opdracht aan de vrouw om optimaal vrouw te zijn. Door ons te openen voor een spiritueel perspectief op het leven wordt helder wat dit betekent. Centraal staan verbinding en openheid. Van jezelf houden zonder egoïstisch te worden. Zacht zijn zonder omver geblazen te worden. En compassievol delen zonder jezelf weg te geven.

Deze week is bedoeld om weer thuis te komen, jezelf lief te hebben en jouw vrouw-zijn te vieren. Zodat je terug keert naar jouw natuurlijke staat en zo jezelf en de wereld van dienst bent in compassie en ontvankelijkheid.

Wat kun je verwachten?

Tijdens deze week is er een programma met onder meer:

  • vier dagen vasten met een speciaal Ayurvedisch reinigingsdieet met liefde en respect voor jouw lichaam;
  • dagelijkse meditaties en contemplatie om je te openen voor een spiritueel bewustzijn van openheid en verbinding;
  • dagelijkse periode van stilte waarin de Soul tot rust kan komen en je stil wordt van binnen;
  • Zhineng Qigong oefeningen om de energie in het lichaam te laten stromen, voor balans van lichaam en geest.

We zorgen samen voor de bereiding van de reinigende maaltijden en maken mooie wandelingen in de natuur. Een programma dat zich (deels) vormt dat wat we met elkaar delen in een gesprek, in stilte, in een lach of een blik.

Dit programma begeleid ik samen met Irma ten Brink.

Praktische informatie:

Het programma vindt plaats in retraitecentrum Asharum Amonines in de Belgische Ardennen. Een groot huis met een meditatieruimte, grote woonkamer met gastenkeuken, serre en mooie tuin.

Dit huis ademt een sfeer van vrede en stilte die vanzelf in je doordringt. Er zijn verschillende verblijfsruimten, zodat je altijd kunt kiezen samen met anderen te zijn, of juist even niet.

In de omgeving kun je prachtig wandelen en als het zo uitkomt, zullen we daar gedurende deze week ook zeker gebruik van maken.

Je verblijft op een 2-persoonskamer.

Data: 22 – 27 maart 2018

Prijs: € 350,-
Inclusief verblijf gedurende 5 nachten, alle maaltijden en programma.

Maximaal 10 deelnemers.

Wil je meer weten of je aanmelden?

Neem contact op

3 Shares