Is jouw leven op een ander spoor terecht gekomen door stress, ziekte of tegenslag?

  • Heb je reguliere trajecten doorlopen, maar stroomt het nog niet?
  • Blijven emoties je overmannen zonder dat je weet hoe daar verandering in te brengen?
  • Zou je graag weer meer energie, vitaliteit en innerlijke rust ervaren?

Stress, ziekte en tegenslag kunnen je leven flink ontwrichten. Dan ga je merken dat de ‘oude manier’ niet langer werkt en er iets moet veranderen. Voor een deel ligt dat in hoe je de dag in deelt en de keuzes die je maakt. Maar vaak is dat niet genoeg.

Gelukkig zijn er meer mogelijkheden. Ontdek hoe tegenslag jou de kans biedt voor transformatie. Door te werken met energie, je mindset positief in te zetten en de basis van innerlijke rust in jezelf te ontdekken. Zodat jij onafhankelijk van omstandigheden tevredenheid vindt, plezier en ontspanning, wat de voorwaarden zijn voor een zo optimaal mogelijk herstel.

Wil jij dat graag bereiken? Meld je dan aan voor een gratis kennismakingsgesprek. In dit 30 minuten skypegesprek krijg je het volgende:

  • Je krijgt helder inzicht hoe jouw persoonlijke energielevel en emotionele balans je ondernemerschap beïnvloeden;
  • Je krijgt helderheid in de stappen die je kunt zetten om dat wat gebeurd is te transformeren tot een gebeurtenis van groei en innerlijke ontwikkeling;
  • Je leert welke eerste stap je kunt zetten om snel in actie te komen.

Als je een gesprek met mij wilt voeren, vul dan onderstaand formulier in. Na ontvangst neem ik zo spoedig mogelijk contact met je op om een afspraak te plannen.