fbpx

Alhoewel geen Qigong, deel ik in dit blog graag een tip voor mensen die met Parkinson te maken hebben. Het komt via een cliënt van me. Hij was al een tijd bezig om zijn weg uit Parkinson te vinden. Desondanks namen de symptomen toe en zodanig dat het leven geen pretje meer was.

Hij besloot om de reguliere medicijnen te gaan slikken, maar kwam op datzelfde ogenblik ook de informatie tegen van een Italiaanse neuroloog die zijn patiënten behandelde met een hoge dosis thiamine (vitamine B1). Alhoewel de arts zelf in 2021 is overleden, bestaat er een uitgebreide website waar zijn ervaringen met meer dan 2700 patiënten zijn vastgelegd.

Mijn cliënt besloot dit traject in te zetten en ervoer dat binnen een week 95% – 98% van de symptomen van Parkinson verdwenen waren. ‘Het wonder is geschied’ zo vertelde hij me en het was inderdaad alsof er een heel nieuw persoon voor me zat.

Wat belangrijk is om te vermelden is dat ik geen arts ben en hier dus ook geen advies geef. Het enige is dat wanneer ik van dergelijke oplossingen hoor die vrijwel niets kosten en toch voor zoveel mensen helpt, ik dat graag deel.

De website van dr. Costantini: Highdosethiamine.org