fbpx
Selecteer een pagina

Tip om stilte waar te nemen als je de hond uit laat

In stilte zitten en mediteren, een stilteretraite, de stilte in kloosters. Wat is het toch met stilte dat je het terugvindt in alle tradities van geestelijke ontwikkeling?

Blijkbaar is het de mens al vele duizenden jaren bekend dat wanneer we diep gevoeld geluk willen ervaren, stilte daar een rol in speelt.

Gelukkig hoeven we niet per se ver weg om die stilte te ervaren. Het uitlaten van de hond, tegen een boom aanleunen of spelen met de kat kan een prima gelegenheid zijn om de achtergrondstilte te ervaren die er altijd is.

De achtergrondstilte waar alles uit voortkomt en alles weer in verdwijnt.

Die als je het toe laat heel verzorgend en liefdevol is.

Ik nodig je van harte uit:

Qigong is de kunst van het verfijnen en beheren van levensenergie. Daarmee creëer je een gezonde balans op fysiek èn psycho-emotioneel niveau. Het is een eeuwenoude zelfzorg methode die je inzet om je gezondheid goed te houden en te bevorderen.

Om er de voordelen van te ervaren is het allerbelangrijkst om het te doen. Vandaar dat ik je graag uitnodig voor mijn gratis online Qigong ochtendlessen en de lessen die ik verzorg in Den Haag.

Heb je specifieke vragen of is je situatie niet geschikt om aan te sluiten bij de standaard groepslessen? Neem dan contact met me op.