fbpx

Toen ik voor het eerst teksten las van Yoginâm Abbahjí was er iets in mij dat met een absoluut weten zei ‘dit is echt!’. Een gevoel van authenticiteit en diepgang die ik nog niet tegen was gekomen bij de vele therapeutische en spirituele new age boeken die ik had gelezen.

Op dat moment wist ik niet dat de tekst die ik las afkomstig was van Yoginâm Abbahjí. Evenmin wist ik dat ik er de daaropvolgende vijftien jaar van mijn leven volledig aan zou wijden. Het was een website voor een healer opleiding en ik kon niet anders dan erheen te gaan.

Dat moment was een keerpunt in mijn leven. Ik was 27 jaar en sloeg een heel eigen pad in…

Ik ontdekte wijdere staten van bewustzijn, kreeg instrumenten aangereikt waarmee gepieker tot een minimum werd teruggebracht, maar vooral ervoer ik diepgaande healing van mijn hart.

Het hart dat we vaak zonder het te merken hebben afgesloten. Waar we pijnlijke herinneringen in weggeborgen hebben met een muurtje eromheen. Het was alsof er een deurtje werd open gedaan en ik opeens in het licht stond.

En in essentie kon dat gebeuren door een verschuiven van perspectief. Van een ik-gericht denken naar een luisteren naar wat het leven wil. In ieder moment weer afstemmen op dat wat groter is dan jezelf.

Het gaf me innerlijke rust, maar vooral ook vreugde, tevredenheid en vertrouwen.

Yoginâm Abbahjí heeft die verschuiving van perspectief ‘Nâm Yoga’ genoemd. Het is de eeuwenoude queeste van de mens naar ‘wie ben ik’ en ‘hoe kan ik een vervuld leven leiden’. Nâm Yoga gaat over spiritualiteit pur sang.

En het is voor iedereen die echt de diepte in wil.

Wanneer je al meerdere cursussen en opleidingen hebt gedaan op het gebied van bewustzijnsontwikkeling; misschien al jarenlang yoga of meditatie beoefent; of net je eerste stappen zet in spiritualiteit en dit je op een of andere manier trekt….

lees hier meer