fbpx
Selecteer een pagina

Waar kies jij voor? …een stukje zeep!

Kleine keuzes kunnen grote gevolgen hebben. Dat geldt eigenlijk op alle niveaus van ons gedrag, ons denken en onze emoties. Maar laten we het dit keer praktisch houden…

Heb je er ooit bij stil gestaan dat nu vrijwel alle shampoo, schoonmaak- en wasmiddelen vloeibaar zijn, we daarmee een enorme extra transportvraag creëren? Daar waar van oorsprong misschien wel duizend stukken zeep in een klein vrachtwagentje pasten, kun je nu nog maar 200 flesjes shampoo of douchegel erin stoppen.

Toen ik dat een tijdje geleden las, was de beslissing eenvoudig gemaakt;

terug naar het stukje zeep 🙂

Qigong is de kunst van het verfijnen en beheren van levensenergie. Daarmee creëer je een gezonde balans op fysiek èn psycho-emotioneel niveau. Het is een eeuwenoude zelfzorg methode die je inzet om je gezondheid goed te houden en te bevorderen.

Om er de voordelen van te ervaren is het allerbelangrijkst om het te doen. Vandaar dat ik je graag uitnodig voor mijn gratis online Qigong ochtendlessen en de lessen die ik verzorg in Den Haag.

Heb je specifieke vragen of is je situatie niet geschikt om aan te sluiten bij de standaard groepslessen? Neem dan contact met me op.