Wat ik van de Qigong Masters leerde. Live webinar op zaterdag 20 juli om 10.00 uur. 

​Beste lezer,

Toen ik Zhineng Qigong leerde kennen, wist ik direct dat je hiermee echt een verschil kunt maken. Dat je hiermee je gezondheid en geluk veel meer in eigen hand kunt nemen. En dat ieder van ons beschikt over een veel groter potentieel dan wat je maar zou kunnen dromen.

​Het zette mij ertoe aan om over de wereld te reizen en de Qigong masters op te zoeken. Ik volgde ze van China tot Hawaii en van Griekenland tot onze oosterburen. Een paar weken terug was ik wederom in China en toen viel het kwartje pas ècht; dit wil ik delen met iedereen die er interesse voor heeft!

Vandaar dat ik ben gaan zitten en alle lessen van de Qigong masters naast elkaar heb gelegd op zoek naar de essentie. Wat zijn de sleutelfactoren voor gezondheid? Voor geluk? ​De antwoorden die ik daarop vond, deel ik met je in dit webinar. 

​Ik zou het super leuk vinden als je erbij bent. Je kunt gratis meedoen en registreren via deze link.

Klik hier om je op te geven voor het ‘Wat ik van de Qigong Masters leerde’ webinar.

qigong master Jiansheqigong master Jianshezhineng qigong master zhen