fbpx

Wordpress websites Melvin en Wabke RWordPress Websites
voor zelfstandig ondernemers en leuke projecten

Wil jij graag een website die weerspiegelt wie jij bent en waar jij voor staat? Met gebruik van alle moderne techniek, maar zonder dat je er duizend(en) euros voor neerlegt?

Sinds 2013 bouw ik  (Wabke) WordPress websites voor zelfstandig ondernemers en leuke, kleinschalige projecten. Met name voor coaches en mensen die een eigen praktijk openen, maar ook een schilder, rijschoolhouder, jongerenproject en kerk hebben bij me aangeklopt. Dit is zodanig gegroeid dat ik vanaf 2021 samenwerking heb gezocht met Melvin.

Centraal in onze aanpak staat dat door goed te luisteren naar  wat je wilt en te kijken naar de voorbeelden die je zelf aanlevert, we direct online aan de slag gaan. Wanneer de eerste versie klaar staat, overleggen we met je. Meestal kunnen we op die manier in twee of hooguit drie rondes jouw site helemaal naar jouw wens opleveren. Uiteraard afhankelijk van hoe uitgebreid jouw site wordt.

Jarenlang heb ik het Enfold thema gebruikt, maar alle nieuwe sites worden nu gebouwd met de Divi builder. Hiermee is het eenvoudig om zelf je site bij te houden als je dat wilt.

Hoe gaan we te werk?

 1. Wanneer je contact opneemt, horen we eerst graag wie jij bent, wat je doet en wat je plannen zijn. Vandaar dat we beginnen met een kennismakingsgesprek. We overleggen wat mogelijk is, welke materialen er nodig zijn en maken een eerste planning.
 2. De tweede stap is aan jou, namelijk het verzamelen van al je materialen:
  1. domein en hosting
  2. teksten (als je het lastig vindt om zelf teksten te schrijven, hebben we daar een alternatief voor, zie ook hieronder)
  3. beeldmateriaal, foto’s
  4. huisstijl; logo, fonts, kleuren
  5. enkele voorbeelden van websites die jou aanspreken en waarvan je denkt ‘ja, zoiets wil ik’
 3. Vanaf het moment dat je deze materialen aanlevert – en we beginnen pas als we vrijwel alles binnen hebben – kunnen we je site echt inplannen. Veelal kunnen we binnen één tot maximaal drie weken een start maken, afhankelijk van hoe druk het is.
 4. Met enkele overlegrondes levert dit een site op waar jij blij van wordt en die je graag deelt met iedereen.

Vind je het lastig om teksten te schrijven?

Melvin is een goede tekstschrijver. Op basis van een interview van ongeveer 30 tot 45 minuten, kan hij de teksten voor jouw website schrijven. Teksten die weerspiegelen wie jij bent en wat je wilt èn die webtechnisch en promotietechnisch goed in elkaar zitten. De meerkosten hiervoor bedragen 150 euro.

Beeldmateriaal & fotografie

De uitstraling van jouw website wordt sterk bepaald door het beeldmateriaal, de fotografie. Als zelfstandig ondernemer is het raadzaam dat je goed in beeld komt. Tegenwoordig kunnen we tenslotte alles overal kopen, en het verschil dat je maakt zit dus in jou. Iemand die op dit vlak echt met je meedenkt en met wie ik vaak samenwerk is Paulien de Gaaij, van fotosomoptevallen.nl.

Huisstijl: logo, kleuren, fonts

Wanneer je nog geen huisstijl hebt, kunnen we kijken hoe we dat oplossen. We kunnen een eenvoudig tekstlogo maken en je kunt zelf aangeven welke kleur(en) je voorkeur hebben. Als je het echt professioneel wilt aanpakken, kan ik je van harte aanbevelen om je logo te laten ontwerpen door iemand die dat echt kan. Voor huisstijl en logo werk ik graag samen met Marjolein van den Berg van Studio Bijzonder.

Wat gaat dat kosten?

De kosten voor een WordPress website beginnen bij 575 euro.

Dit is voor een website die geheel is afgestemd op jouw wensen, met maximaal 6 pagina’s, een contactformulier en evt koppeling naar een nieuwsbrief inschrijving. Bij grotere websites, reserveringssystemen, een online betaaloptie e.d.  komen daar meer kosten bij.

De basisprijs is inclusief:

 • Ongelimiteerde updates van het Divi thema;
 • Goede beveiliging van je site, zowel met SSL als intern;
 • basis-SEO: hoe je site door Google gelezen en geindexeerd wordt;

Welke extra opties zijn er mogelijk?

 • online winkel: verkoop van producten of diensten in jouw online winkel
 • online cursusomgeving inrichten
 • uitgebreide portfolio van je werk
 • staat jouw idee er niet bij? Gewoon even vragen 🙂

Wil je meer weten? Neem even contact op:

Telefoon/app: 06 21 201 291

Mail: wabkebouman@gmail.com

Hartelijke groet,

Wabke, Melvin

 

Portfolio

Wanneer je op de plaatjes klikt, opent de betreffende website zich in een nieuw venster

De Groene Wende
Anna Eek Natuurgeneeskunde
wordpress haring metselwerken
wordpress ruimte voor aandacht
wordpress website
pilates wordpress website
wordpress website coach
energetisch therapeut wordpress website
shiatsu wordpress website
zakenvrouw wordpress website