fbpx

WordPress Websites van Wabke

Wabke

Hallo, ik ben Wabke. Sinds 2013 heb ik mij gespecialiseerd in het maken van WordPress websites. Jarenlang heb ik daar het Enfold thema voor gebruikt en tegenwoordig neig ik steeds vaker naar de Divi builder. Hiermee is het eenvoudig om zelf je site bij te houden als je dat wilt.

Veelal werk ik voor zelfstandig ondernemers, mensen die een eigen praktijk beginnen of doorstarten en coaches, maar uiteraard is iederéén welkom.

Wanneer ik een website maak, doe ik dat direct online achter een ‘coming soon’ pagina. Dit doe ik op basis van jouw input:

  • wat we vooraf bespreken in een kennismakingsgesprek – veelal telefonisch of via Skype.
  • je teksten
  • je beeldmateriaal
  • je huisstijl; logo, fonts, kleuren
  • enkele voorbeelden van websites die jou aanspreken

De uitstraling van jouw website wordt sterk bepaald door het beeldmateriaal, de  fotografie. Het is aan te raden dat wanneer jij zelfstandig ondernemer bent, dat je zelf ook echt in beeld komt. Tegenwoordig kunnen we tenslotte alles overal kopen, en het verschil dat je maakt zit dus in jou. Iemand die op dit vlak echt met je meedenkt en met wie ik vaak samenwerk is Paulien de Gaaij, van fotosomoptevallen.nl.

Wanneer je nog geen huisstijl hebt, kunnen we kijken hoe we dat oplossen. Als je het echt professioneel wilt aanpakken, kan ik je van harte aanbevelen om je logo te laten ontwerpen door iemand die dat echt kan. Voor huisstijl en logo werk ik graag samen met Marjolein van den Berg van Studio Bijzonder.

De kosten voor een WordPress website van mijn hand beginnen bij 575 euro. Dit is voor een website die geheel is afgestemd op jouw wensen, met ongeveer 4 tot 8 pagina’s, een contactformulier en evt koppeling naar een nieuwsbrief inschrijving. Bij grotere websites, reserveringssystemen, een online betaaloptie e.d.  komen daar meer kosten bij.

Hieronder enkele voorbeelden van websites die ik heb gemaakt. Wanneer je op het plaatje klikt, wordt je naar de betreffende website geleid.

Wil je meer weten? Neem dan contact met met me op.

Telefoon/app: 06 21 201 291

Mail: info@wabke.nl

Hartelijke groet,

Wabke

 

wordpress haring metselwerken
wordpress ruimte voor aandacht
wordpress website
pilates wordpress website
wordpress website coach
energetisch therapeut wordpress website
shiatsu wordpress website
zakenvrouw wordpress website