fbpx
zhineng qigong les Den haag

​Zhineng Qigong Den Haag

Doorlopende lessen waar je ieder moment kunt instromen. Voor een regelmatige impuls van ontspanning, rust en het vrij stromen van je energie. Geeft kracht en souplesse aan het lichaam.

​Zomerlessen Qigong in de Paleistuin

​Vind jij het lekker om qigong buiten te beoefenen? Ik ook. Vandaar dat ik deze zomer op woensdag les geef in de Paleistuin. Een uurtje om je lichaam zacht en soepel te maken, de energie te laten stromen en de geest tot rust te brengen.


Wanneer: woensdag 24 juli + alle woensdagen in augustus

Tijd: 10.00 - 11.00 uur

Bijdrage: 10 euro per les - graag ter plekke contant voldoen.

​Herken jij het volgende:

  • ​Je wilt weer lekker in je vel zitten
  • ​En meer energie ter beschikking hebben
  • Je wilt graag in beweging komen, maar liever niet al te heftig of zwaar
  • Je beseft dat lichaam en geest verbonden zijn en zoekt wegen om dat gegeven in praktijk te vertalen

Eén van de openbare gezondheidsgeheimen van China, is de beoefening van Qigong (Chi Kung). In vele parken in Beijing en andere plekken, zie je dagelijks tientallen mensen de langzame bewegingen van ​Qigong vol overgave en concentratie volbrengen. Het lijkt bijna onwaarschijnlijk, maar juist deze oefeningen geven zowel het lichaam als de geest grote souplesse en energie.

De sleutel voor dit geheim is dat Qigong een combinatie biedt van fysieke beweging, bewust gebruik van de adem en het voorstellingsvermogen. Hiermee activeer je de 'Qi' (=levensenergie) en kan deze weer goed door het hele lichaam stromen, inclusief de hersenen.

Als de levensenergie vrij stroomt, geeft dat grotere vitaliteit en souplesse van het lichaam. Niet alleen het lichaam heeft er baat bij, maar ook de geest. Je ervaart meer positiviteit, kunt beter omgaan met stress en lastige situaties en herstelt sneller van emotionele vraagstukken.

​Zhineng Qigong Den Haag

​Wekelijks zijn er vier qigonglessen in Den Haag. Twee hiervan geef ik zelf en twee worden gegeven door Mathilde Roorda. Wij hebben ons aanbod samen gevoegd om je zo veel mogelijk keuze èn zoveel mogelijk continuïteit te bieden door elkaar te vervangen als één van ons een keertje weg is.  Je bent vrij om zo vaak te komen als je wilt. ​​We hebben ieder een andere stijl van les geven en tegelijkertijd ​geven we allebei naast de vorm ook veel aandacht aan het tot rust brengen van je geest,de ontspanning en de qigong-mindset van vertrouwen, lichtheid en ruimte.

Lestijden:
maandag van 19.30 – 20.45 uur (Mathilde)
woensdag van 10.00 – 11.15 uur (Wabke)
vrijdag van 10.00 – 11.15 uur (Wabke)
zaterdag van 9.00 – 10.15 uur (Mathilde)

Locatie:
De Bonenrank
Koningin Emmakade 133
Den Haag

Investering:
Losse les: € 12,50
10 lessenkaart: € 105 (3 maanden geldig)
20 lessenkaart: € 150 (4 maanden geldig)
Onbeperkt deelnemen: € 75 per maand

Wil je graag kennis maken? Neem dan een proefkaart van
€ 30 voor 4 lessen (1 maand geldig)

​Wil je meer weten? Stuur een mail:

Menu