​Zhineng Qigong Rhenen

​Gemiddeld drie keer per maand op donderdagmiddag. ​We werken in een kleine groep van maximaal 8 personen. Op een lokatie waar we bij mooi weer ook buiten kunnen oefenen.

Werken aan herstel, vitaliteit en een basis van innerlijke rust en vertrouwen. Dat is wat ik je graag aanbied met Zhineng Qigong.

Zhineng Qigong (letterlijk vertaald; beheer van levenskracht om tot wijsheid te komen) kenmerkt zich in een combinatie van zachte beweging en het focussen van de geest. Je brengt lichaam en geest meer op één lijn en activeert zo het zelfherstellend vermogen in jezelf.

Dit zorgt voor:

  • betere doorstroming in je hele lichaam,
  • aanvulling van je energieniveau,
  • helderheid in je denken,
  • balans in je gevoelens en emoties
  • meer rust en ontspanning

​In de lessen werken we zowel met meditatieve visualisatie als met zachte beweging. Hiermee zet je de energie in je lichaam in beweging en leert hoe je deze aan kunt vullen. Regelmatig geef ik toelichting op de werking van de oefeningen en voor welke systemen en lichaamsdelen bepaalde oefeningen goed zijn.

​Mocht je lichamelijke klachten hebben of emotioneel even niet zo lekker in je vel zitten, laat dit je dan niet weerhouden om naar de lessen te komen. Alle oefeningen kan ik aanpassen naar jouw mogelijkheden en omdat we in een kleine groep werken is daar ook echt ruimte voor.

Na afloop van de lessen voelt het vaak heerlijk rustig in jezelf en voel je dat je energie weer wat vrijer stroomt.

​Zhineng Qigong les Rhenen

​De qigonglessen in Rhenen vinden gemiddeld drie keer per maand plaats. We werken in een kleine groep van maximaal 7 personen. Op een mooie locatie aan de noordkant van Rhenen. Je kunt te allen tijde instromen

Lestijden: ​donderdag van 16.00 – 17.30 uur

Eerstvolgende lesdata​: ​4, 11 en 25 april 20192 en 9 mei27 juni4 en 11 juli

Locatie:​Binnenweg – Rhenen

Investering:Losse les: € 20​Strippenkaart 5 lessen: € 95

​Wil je meer weten en lekker meedoen? Stuur een mail:

VoornaamE-mail adresBerichtVerstuur bericht