wabke healing 2

​Basistraining Zhineng Qigong voor Zelfhealing

​Werken aan herstel, vitaliteit en een basis van rust en vertrouwen in jezelf. In je eigen tempo en je hoeft je huis niet uit. 

  • Heb je het reguliere traject voor herstel gevolgd, maar heb je nog wat extra nodig?
  • Wil je in beweging komen, maar is je lichaam nog verzwakt?
  • ​Zoek je een integrale gezondheidsleer die zowel lichaam als geest betrekt?
  • Of wil je meer rust in je hoofd?

​Heb je weinig energie als gevolg van ziekte, lichamelijke beperkingen, of vanwege schokkende gebeurtenissen en grote veranderingen in je leven? En wil je zelf aan de slag om daar een andere modus in te vinden? Dan is de basiscursus Zhineng Qigong voor Zelfhealing voor jou.

Wanneer je geconfronteerd wordt met ziekte of tegenslag, kom je vaak eerst in het reguliere circuit terecht. Een circuit waarin jij je grotendeels moet overleveren en weinig zeggenschap hebt. Je zou bijna geloven dat je zelf maar weinig invloed hebt op je gezondheid.

Niets is minder waar. Want onafhankelijk van je klachten en behandelingen; de doorslaggevende factor in het hele verhaal ben jij! Zelfs al voel je dat niet heel krachtig in het begin. Zhineng Qigong geeft je gereedschap om zelf te ontdekken wat jij nodig hebt.

​Zhineng Qigong (wijsheid qigong) werkt aan een positieve mindset, het aanvullen en stromen van je energie en brengt fysieke balans in de organen, weefsels en cellen.

​De eerste stap is het ontdekken hoe je jouw energie aan kunt vullen. Het universum en het leven barst van de energie die overal aanwezig is. Wanneer jij weet hoe je die in kunt zetten voor je eigen gezondheid, heb je al een slag gewonnen.

​Die extra energie wil je vervolgens vrij laten stromen in je lichaam. Met bewegingen die speciaal geselecteerd zijn om jouw basis te versterken. En mocht je beperkt zijn qua beweging, blijkt dit in praktijk ook te werken wanneer je voorstelt dat je het doet.

​Net zo belangrijk is het vinden van een nieuw emotioneel evenwicht. Door het openen van je hart. En het toegroeien naar een volledige acceptatie en zelfs omhelzen van wat is, wie jij bent en hoe het is geweest.

​In de afgelopen dertig jaar hebben vele duizenden mensen een voorspoediger herstel ervaren met Zhineng Qigong en ook herstel waar dit normaliter voor onmogelijk wordt gehouden. Tegelijkertijd is natuurlijk het belangrijkste dat jij beter in je vel komt te zitten, positiever in het leven staat en alles wat op je pad komt beter kunt hanteren.

​Wil je gebruik maken van deze training? Stuur me even een mail:

VoornaamE-mailBerichtSend message