fbpx
Selecteer een pagina

Ziekte & Gezondheid – denkbeelden opruimen

Welke denkbeelden heb jij over Ziekte en Gezondheid? Ik durf er wat onder te verwedden dat het er flink wat zijn. En wanneer ze niet bewust zijn, dan wel onderbewust. Wat te denken bijvoorbeeld van:

  • Doe een muts op anders vat je kou,
  • Slik een aspirientje, dan is alles weer voorbij,
  • Met die ongezonde gewoonten wordt je niet oud,
  • Was je handen anders…
  • Niet aanraken want…

En natuurlijk nog heel veel andere.

Wanneer je Zhineng Qigong bestudeert – en dat geldt natuurlijk ook voor andere holistische levenswijzen – ontdek je dat werkelijk alles mogelijk is. Er zijn talloze verhalen (ongeveer 49.000) uit het Medicineless Hospital in China met wonderbaarlijke verbeteringen of zelfs volledige genezing. En wanneer je dan meer mensen leert kennen, blijken er ook in Europa en de VS al vele tientallen of honderden van dit soort ervaringen te zijn.

En zoals Zhineng Qigong ons leert, draait het daarbij niet alleen om de oefeningen. Het gaat vooral ook over de mindset. Voor werkelijke genezing – maar ook om te voorkomen dat we ziek worden – is een positieve mindset van belang. De vraag is hoe je die creëert?

Want ondertussen worden we doodgegooid met informatie uit de medische wereld en farmaceutische industrie. Kun je ook in alternatieve wegen soms de bomen niet meer door het bos heen zien. En hebben we bovendien van jongs af aan denkbeelden meegekregen over ziekte en gezondheid die diep verankerd zijn in ons (onder)bewustzijn.
En al die informatie resoneert in ons systeem.

Precies daarover gaat de workshop ‘Ziekte & Gezondheid’ met Stefan Wils op 11 juni 2017 in Den Haag.

Een dagprogramma waarin je ontdekt hoe je vanuit focus in aandacht een andere positie creëert om met die denkbeelden te werken. Zodat ze werkelijk zachter worden, transformeren, of door positieve beelden worden vervangen. Niet omdat je uit alle macht iets positiefs probeert te denken maar het ondertussen zelf ook niet echt gelooft. Maar door van binnenuit bij de wortel van je denken te gaan staan en daar de energie te veranderen.Wil jij erbij zijn op 11 juni? Stuur mij dan even een mail.

Deze dag vindt plaats in mijn eigen huis. En ik zorg voor een heerlijke lunch.
De kosten bedragen 75 euro.

 

Qigong is de kunst van het verfijnen en beheren van levensenergie. Daarmee creëer je een gezonde balans op fysiek èn psycho-emotioneel niveau. Het is een eeuwenoude zelfzorg methode waarmee je dat wat gezond is in jou versterkt.

Andere artikelen om verder te lezen: